Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Greek, Modern (1453- ) Original language: English Publication details: Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.Edition: 2η έκδDescription: 607 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκISBN:
  • 9789605835583
Subject(s): DDC classification:
  • 664
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.

Περιέχει βιβλιογραφίες.

Ευρετήριο: σ. [585]-607.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha