Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
Lelieveld, H. L. M.
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. - 2η έκδ. - Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021. - 607 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [585]-607.
9789605835583
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία.
Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Υγιεινολογικές απόψεις.
Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Εξοπλισμός.
Food law and legislation.
Food industry and trade--Health aspects.
Food industry and trade--Equipment and supplies.
664
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές / H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. - 2η έκδ. - Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021. - 607 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [585]-607.
9789605835583
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία.
Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Υγιεινολογικές απόψεις.
Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Εξοπλισμός.
Food law and legislation.
Food industry and trade--Health aspects.
Food industry and trade--Equipment and supplies.
664