Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωϊκής προέλευσης / Δημήτρης Β. Βάσσος.

By: Material type: TextTextLanguage: Greek, Modern (1453- ) Publication details: Αθήνα : Εκδόσεις Ίων, 2005.Description: τ. 1 : εικ. (ορισμ. έγχρ.), διαγρ., πιν. ; 29 εκISBN:
  • 9604115243
Subject(s): DDC classification:
  • 613.2
Contents:
Τ. 1. Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια & μαλακόστρακα.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Περιέχει βιβλιογραφίες.

Περιέχει ευρετήρια.

Τ. 1. Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια & μαλακόστρακα.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha