ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HACCP ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ : = ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ HACCP ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΟΙΡΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Greek, Modern (1453- ) Publication details: ΑΘΗΝΑ: 2008.Description: 104 σελ.,30 εκSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Books Books ΠΑΔΑ Διπλωματικές ΔΙΠ ΠΙΤ (Browse shelf(Opens below)) Not For Loan 00003251

-Επιβλέπουσα:Κονταρίνη Μ. -Βιβλιογραφία:σ.94-104

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha