Guide pratique d'analyses alimentaires et d'expertises chimiques usuelles /
Leprince, Maurice.
Guide pratique d'analyses alimentaires et d'expertises chimiques usuelles / par Maurice Leprince et Raoul Lecoq. - 2. éd., rev. et augm., - Paris : Vigot frères, 1930. - xvi, 1063 σ. : εικ., πίν. ; 25 εκ.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [1045]-1063.
Χημεία τροφίμων.
Τροφή.
Βιταμίνες.
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία--Γαλλία.
Food--Analysis.
Food
Vitamins.
Food law and legislation--France.
664.07
Guide pratique d'analyses alimentaires et d'expertises chimiques usuelles / par Maurice Leprince et Raoul Lecoq. - 2. éd., rev. et augm., - Paris : Vigot frères, 1930. - xvi, 1063 σ. : εικ., πίν. ; 25 εκ.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [1045]-1063.
Χημεία τροφίμων.
Τροφή.
Βιταμίνες.
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία--Γαλλία.
Food--Analysis.
Food
Vitamins.
Food law and legislation--France.
664.07