000 01140cam a2200277 a 4500
001 3535327
003 DDC
005 20231114142902.0
008 950419s1995 sz a bs i000 0 eng d
010 _a96185716
020 _a924120849X
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 _aeng
082 0 0 _a614.553
245 0 0 _aControl of foodborne trematode infections :
_breport of a WHO Study Group.
260 _aGeneva :
_bWorld Health Organization,
_c1995.
300 _aviii, 157 σ. :
_bεικ., πιν. ;
_c24 cm.
490 0 _aWHO technical report series ;
_v849
500 _a"WHO Study Group on the Control of Foodborne Trematode Infections"--σ. vii.
504 _aΒιβλιογραφία: σ. 108-111.
650 0 _aFoodborne diseases
_xPrevention.
_96242
650 0 _aΤροφιμογενείς ασθένειες
_xΠρόληψη.
_96241
650 0 _aFood handling.
_96243
650 0 _a Διαχείριση τροφίμων.
_96244
942 _2ddc
_cBK
_h614.553 CON
999 _c985
_d985