000 | 01140cam a2200277 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 3535327 | ||
003 | DDC | ||
005 | 20231114142902.0 | ||
008 | 950419s1995 sz a bs i000 0 eng d | ||
010 | _a96185716 | ||
020 | _a924120849X | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | _aeng | ||
082 | 0 | 0 | _a614.553 |
245 | 0 | 0 |
_aControl of foodborne trematode infections : _breport of a WHO Study Group. |
260 |
_aGeneva : _bWorld Health Organization, _c1995. |
||
300 |
_aviii, 157 σ. : _bεικ., πιν. ; _c24 cm. |
||
490 | 0 |
_aWHO technical report series ; _v849 |
|
500 | _a"WHO Study Group on the Control of Foodborne Trematode Infections"--σ. vii. | ||
504 | _aΒιβλιογραφία: σ. 108-111. | ||
650 | 0 |
_aFoodborne diseases _xPrevention. _96242 |
|
650 | 0 |
_aΤροφιμογενείς ασθένειες _xΠρόληψη. _96241 |
|
650 | 0 |
_aFood handling. _96243 |
|
650 | 0 |
_a Διαχείριση τροφίμων. _96244 |
|
942 |
_2ddc _cBK _h614.553 CON |
||
999 |
_c985 _d985 |