000 01227nam a22002297a 4500
003 GR-PADA
005 20240209064818.0
008 240202s1958 en adf|e b 001 0 eng d
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _aeng
082 _a664.001579
245 0 0 _aRecommended methods for the microbiological examination of foods.
260 _aNew York :
_bPublication Office, American Public Health Association,
_cc1958.
300 _av, 207 σ. :
_bεικ., διαγρ., πίν. ;
_c24 εκ.
500 _aPublication has been authorized by the Committee on Evaluation and Standards of the American Public Health Association.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. 199-207.
650 0 _aΤροφή
_xΜικροβιολογία.
_92627
650 0 _aFood
_xMicrobiology
_92626
710 1 _aAmerican Public Health Association.
_bCoordinating Committee on Laboratory Methods.
_bSubcommittee on Methods for the Microbiological Examination of Foods.
_912109
_eΕπιμελητής
942 _2ddc
_cBK
_h664.001579 REC
999 _c7879
_d7879