000 | 01013nam a22002537a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20240201133431.0 | ||
008 | 240112s1949 en af||e b 001 0 eng d | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | 0 | _aeng | |
082 | _a615.954 | ||
100 | 1 |
_aDack, Gail Monroe, _d1901-1976. _911994 _eΣυγγραφέας |
|
245 | 1 | 0 |
_aFood poisoning / _cby G. M. Dack. |
250 | _aRevised ed. | ||
260 |
_aChicago : _bThe University of Chicago Press, _c1949. |
||
300 |
_aix,184 σ. : _bεικ., πίν. ; _c23 εκ. |
||
504 | _aΠεριέχει βιβλιογραφίες. | ||
504 | _aΕυρετήριο: σ. 173-184. | ||
650 | 0 |
_aΤροφική δηλητηρίαση. _96224 |
|
650 | 0 |
_aΤροφή _xΤοξικολογία. _98697 |
|
650 | 0 |
_aFood poisoning. _96225 |
|
650 | 0 |
_aFood _xToxicology. _98698 |
|
942 |
_2ddc _cBK _h615.954 DAC |
||
999 |
_c7835 _d7835 |