000 01013nam a22002537a 4500
003 GR-PADA
005 20240201133431.0
008 240112s1949 en af||e b 001 0 eng d
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _aeng
082 _a615.954
100 1 _aDack, Gail Monroe,
_d1901-1976.
_911994
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aFood poisoning /
_cby G. M. Dack.
250 _aRevised ed.
260 _aChicago :
_bThe University of Chicago Press,
_c1949.
300 _aix,184 σ. :
_bεικ., πίν. ;
_c23 εκ.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. 173-184.
650 0 _aΤροφική δηλητηρίαση.
_96224
650 0 _aΤροφή
_xΤοξικολογία.
_98697
650 0 _aFood poisoning.
_96225
650 0 _aFood
_xToxicology.
_98698
942 _2ddc
_cBK
_h615.954 DAC
999 _c7835
_d7835