000 01012nam a22002417a 4500
003 GR-PADA
005 20240129135444.0
008 240129s1957 en a|||e b 001 0 eng d
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _aeng
082 _a614.317
100 1 _aAlbertsen, V. E.
_911827
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aMeat hygiene /
_ccontributors V. E. Albertsen... [et al.]
260 _aGeneva :
_bWorld Health Organization,
_c1957.
300 _a527 σ. :
_bεικ., πίν. ;
_c24 εκ.
490 0 _aWorld Health Organization. Monograph series ;
_v33
504 _aΒιβλιογραφία: σ. 505-511.
504 _aΕυρετήριο: σ. 515-527.
650 0 _aΚρέας, Υγιεινή του.
_93785
650 0 _aMeat hygiene.
_93786
710 2 _aWorld Health Organization.
_92599
_eΕπιμελητής
942 _2ddc
_cBK
_h614.317 ALB
999 _c7778
_d7778