000 | 01012nam a22002417a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20240129135444.0 | ||
008 | 240129s1957 en a|||e b 001 0 eng d | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | 0 | _aeng | |
082 | _a614.317 | ||
100 | 1 |
_aAlbertsen, V. E. _911827 _eΣυγγραφέας |
|
245 | 1 | 0 |
_aMeat hygiene / _ccontributors V. E. Albertsen... [et al.] |
260 |
_aGeneva : _bWorld Health Organization, _c1957. |
||
300 |
_a527 σ. : _bεικ., πίν. ; _c24 εκ. |
||
490 | 0 |
_aWorld Health Organization. Monograph series ; _v33 |
|
504 | _aΒιβλιογραφία: σ. 505-511. | ||
504 | _aΕυρετήριο: σ. 515-527. | ||
650 | 0 |
_aΚρέας, Υγιεινή του. _93785 |
|
650 | 0 |
_aMeat hygiene. _93786 |
|
710 | 2 |
_aWorld Health Organization. _92599 _eΕπιμελητής |
|
942 |
_2ddc _cBK _h614.317 ALB |
||
999 |
_c7778 _d7778 |