000 01314nam a22003137a 4500
003 GR-PADA
005 20240124134554.0
008 240112s1930 fr af||e b 001 0 eng d
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _afre
082 _a664.07
100 1 _aLeprince, Maurice.
_911234
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aGuide pratique d'analyses alimentaires et d'expertises chimiques usuelles /
_cpar Maurice Leprince et Raoul Lecoq.
250 _a2. éd., rev. et augm.,
260 _aParis :
_bVigot frères,
_c1930.
300 _axvi, 1063 σ. :
_bεικ., πίν. ;
_c25 εκ.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. [1045]-1063.
650 0 _aΧημεία τροφίμων.
_93385
650 0 _aΤροφή.
_911233
650 0 _aΒιταμίνες.
_95593
650 0 _aΤροφή
_xΔίκαιο και νομοθεσία
_zΓαλλία.
_911232
650 0 _aFood
_xAnalysis.
_93386
650 0 _aFood
_99338
650 0 _aVitamins.
_95592
650 0 _aFood law and legislation
_zFrance.
_911231
700 1 _aLecoq, Raoul.
_911235
_eΣυγγραφέας
942 _2ddc
_cBK
_h664.07 LEP
999 _c7709
_d7709