000 03339nam a22002777a 4500
003 GR-PADA
005 20231102111036.0
008 231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d
020 _a9601208089
040 _aGrATPDL
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
041 0 _aeng
082 _a664
100 1 _aΚαλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα,
_d1945-
_98020
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aΚανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :
_bγενικοί - ειδικοί /
_cΔ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
250 _a1η έκδ.
260 _aΘεσσαλονίκη :
_bUniversity Studio Press,
_c1999.
300 _a220 σ. ;
_c24 εκ.
504 _aΒιβλιογραφία: σ. 213-214.
505 8 _aΕισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου.
650 0 _aΤροφή
_xΒιομηχανία και εμπόριο
_xΠοιοτικός έλεγχος.
_97001
650 0 _aΤροφή
_xΒιομηχανία και εμπόριο
_xΥγιεινολογικές απόψεις.
_97019
650 0 _aFood industry and trade
_xQuality control.
_97000
650 0 _aFood industry and trade
_xHealth aspects.
_97018
710 2 _aΣύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
_98022
_eΣυνεργάτης
942 _2ddc
_cBK
_h664 ΚΑΛ
999 _c6762
_d6762