000 | 03339nam a22002777a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231102111036.0 | ||
008 | 231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d | ||
020 | _a9601208089 | ||
040 |
_aGrATPDL _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |
||
041 | 0 | _aeng | |
082 | _a664 | ||
100 | 1 |
_aΚαλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, _d1945- _98020 _eΣυγγραφέας |
|
245 | 1 | 0 |
_aΚανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : _bγενικοί - ειδικοί / _cΔ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
250 | _a1η έκδ. | ||
260 |
_aΘεσσαλονίκη : _bUniversity Studio Press, _c1999. |
||
300 |
_a220 σ. ; _c24 εκ. |
||
504 | _aΒιβλιογραφία: σ. 213-214. | ||
505 | 8 | _aΕισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. | |
650 | 0 |
_aΤροφή _xΒιομηχανία και εμπόριο _xΠοιοτικός έλεγχος. _97001 |
|
650 | 0 |
_aΤροφή _xΒιομηχανία και εμπόριο _xΥγιεινολογικές απόψεις. _97019 |
|
650 | 0 |
_aFood industry and trade _xQuality control. _97000 |
|
650 | 0 |
_aFood industry and trade _xHealth aspects. _97018 |
|
710 | 2 |
_aΣύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. _98022 _eΣυνεργάτης |
|
942 |
_2ddc _cBK _h664 ΚΑΛ |
||
999 |
_c6762 _d6762 |