000 | 00919nam a22002297a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20240205094251.0 | ||
008 | 230425s1967 en af||e |||| 000 0 eng d | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | 0 | _aeng | |
082 | _a637 | ||
245 | 0 | 0 | _aStandard methods for the examination of dairy products. |
250 | _a12th ed. | ||
260 |
_aNew York : _bAmerican Public Health Association, _c1967. |
||
300 |
_aiii, 304 σ. : _bεικ., πίν. ; _c24 εκ. |
||
504 | _aΕυρετήριο: σ. 295-304. | ||
650 | 0 |
_aΓαλακτοκομικά προϊόντα _xΑνάλυση. _911771 |
|
650 | 0 |
_aΓάλα _xΣύνθεση. _96612 |
|
650 | 0 |
_aDairy products _xAnalysis. _911770 |
|
650 | 0 |
_aMilk _xComposition. _96607 |
|
942 |
_2ddc _cBK _h637 STA |
||
999 |
_c6376 _d6376 |