000 01998nam a22003377a 4500
003 GR-PADA
005 20231215114250.0
008 221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d
020 _a9789605835583
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 1 _agre
_heng
082 _a664
100 1 _aLelieveld, H. L. M.
_97014
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aΥγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων :
_bβασικές αρχές και πρακτικές /
_cH. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
250 _a2η έκδ.
260 _aΑθήνα :
_bΕπιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου,
_cc2021.
300 _a607 σ. :
_bεικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ;
_c24 εκ.
500 _aΤίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. [585]-607.
650 0 _aΤροφή
_xΔίκαιο και νομοθεσία.
_95664
650 0 _aΤροφή
_xΒιομηχανία και εμπόριο
_xΥγιεινολογικές απόψεις.
_97019
650 0 _aΤροφή
_xΒιομηχανία και εμπόριο
_xΕξοπλισμός.
_97021
650 0 _aFood law and legislation.
_95661
650 0 _aFood industry and trade
_xHealth aspects.
_97018
650 0 _aFood industry and trade
_xEquipment and supplies.
_97020
700 1 _aHolah, J. T.
_97015
_eΣυγγραφέας
700 1 _aNapper, D.
_q(David)
_97016
_eΣυγγραφέας
700 1 _aΚουτής, Χαρίλαος Κ.
_9994
_eΕπιμελητής
_eΜεταφραστής
942 _2ddc
_cBK
_h664 LEL
999 _c6136
_d6136