000 | 01998nam a22003377a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231215114250.0 | ||
008 | 221011s2021 gr af||e b||| 001 0 eng d | ||
020 | _a9789605835583 | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | 1 |
_agre _heng |
|
082 | _a664 | ||
100 | 1 |
_aLelieveld, H. L. M. _97014 _eΣυγγραφέας |
|
245 | 1 | 0 |
_aΥγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : _bβασικές αρχές και πρακτικές / _cH. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.]. |
250 | _a2η έκδ. | ||
260 |
_aΑθήνα : _bΕπιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, _cc2021. |
||
300 |
_a607 σ. : _bεικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; _c24 εκ. |
||
500 | _aΤίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice. | ||
504 | _aΠεριέχει βιβλιογραφίες. | ||
504 | _aΕυρετήριο: σ. [585]-607. | ||
650 | 0 |
_aΤροφή _xΔίκαιο και νομοθεσία. _95664 |
|
650 | 0 |
_aΤροφή _xΒιομηχανία και εμπόριο _xΥγιεινολογικές απόψεις. _97019 |
|
650 | 0 |
_aΤροφή _xΒιομηχανία και εμπόριο _xΕξοπλισμός. _97021 |
|
650 | 0 |
_aFood law and legislation. _95661 |
|
650 | 0 |
_aFood industry and trade _xHealth aspects. _97018 |
|
650 | 0 |
_aFood industry and trade _xEquipment and supplies. _97020 |
|
700 | 1 |
_aHolah, J. T. _97015 _eΣυγγραφέας |
|
700 | 1 |
_aNapper, D. _q(David) _97016 _eΣυγγραφέας |
|
700 | 1 |
_aΚουτής, Χαρίλαος Κ. _9994 _eΕπιμελητής _eΜεταφραστής |
|
942 |
_2ddc _cBK _h664 LEL |
||
999 |
_c6136 _d6136 |