000 | 02050nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | OSt | ||
005 | 20230914122757.0 | ||
008 | 230801s2010 gr fa||g b||| 001 0 eng d | ||
020 | _a9789604117130 | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | _agre | ||
082 | _a664.001579 | ||
100 | 1 |
_aMontville, Thomas J. _eΣυγγραφέας _93839 |
|
245 | 1 | 0 |
_aΜικροβιολογία τροφίμων / _cThomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης. |
260 |
_aΑθήνα : _bΕκδόσεις Ιων, _c2010. |
||
300 |
_a445 σ. : _bεικ., πίν. ; _c29 εκ. |
||
500 | _aΠεριέχει γλωσσάρι. | ||
504 | _aΠεριέχει βιβλιογραφίες. | ||
504 | _aΕυρετήριο: σ. [441]-445. | ||
505 | 8 | _aΠρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο. | |
650 | 0 |
_aΤροφή _xΜικροβιολογία. _92627 |
|
650 | 0 |
_aFood _xMicrobiology _92626 |
|
700 | 1 |
_aMatthews, Karl R. _93840 _eΣυγγραφέας |
|
700 | 1 |
_aΚολλιοπούλου, Άννα. _93841 _eΜεταφραστής |
|
700 | 1 |
_aΣπηλιώτης, Βασίλης, _d1956- _93842 _eΕπιμελητής |
|
700 | 1 |
_aΓιαβάσης, Ιωάννης, _d1975- _93843 _eΕπιμελητής |
|
942 |
_2ddc _cBK _h664.001579 MON |
||
999 |
_c6055 _d6055 |