000 02050nam a22003017a 4500
003 OSt
005 20230914122757.0
008 230801s2010 gr fa||g b||| 001 0 eng d
020 _a9789604117130
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 _agre
082 _a664.001579
100 1 _aMontville, Thomas J.
_eΣυγγραφέας
_93839
245 1 0 _aΜικροβιολογία τροφίμων /
_cThomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
260 _aΑθήνα :
_bΕκδόσεις Ιων,
_c2010.
300 _a445 σ. :
_bεικ., πίν. ;
_c29 εκ.
500 _aΠεριέχει γλωσσάρι.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. [441]-445.
505 8 _aΠρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.
650 0 _aΤροφή
_xΜικροβιολογία.
_92627
650 0 _aFood
_xMicrobiology
_92626
700 1 _aMatthews, Karl R.
_93840
_eΣυγγραφέας
700 1 _aΚολλιοπούλου, Άννα.
_93841
_eΜεταφραστής
700 1 _aΣπηλιώτης, Βασίλης,
_d1956-
_93842
_eΕπιμελητής
700 1 _aΓιαβάσης, Ιωάννης,
_d1975-
_93843
_eΕπιμελητής
942 _2ddc
_cBK
_h664.001579 MON
999 _c6055
_d6055