000 01320cam a22003011 4500
001 1698024
003 GR-PADA
005 20240124105837.0
008 740801s1966 en a|||e b 001 0 eng d
010 _a66060059
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _aeng
050 0 0 _aTX531
_b.T6
082 _a615.9
245 0 0 _aToxicants occurring naturally in foods.
260 _aWashington :
_bNational Academy of Sciences. National Research Council,
_c1966.
300 _a301 σ. :
_bεικ. ;
_c24 εκ.
490 0 _aPublication [National Research Council] ;
_v1354
500 _aPapers prepared by a group of scientists for the Food Protection Committee of the Food and Nutrition Board, National Research Council.
504 _aΠεριέχει βιβλιογραφίες.
504 _aΕυρετήριο: σ. 289-301.
650 0 _aΜόλυνση τροφίμων.
_911644
650 0 _aΤροφή
_xΤοξικολογία.
_98697
650 0 _aFood contamination.
_99803
650 0 _aFood
_xToxicology.
_98698
710 2 _aNational Research Council (U.S.).
_bFood Protection Committee.
_99802
_eΕπιμελητής
942 _2ddc
_cBK
_h615.9 TOX
999 _c5836
_d5836