000 | 01356nam a2200313 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4204 | ||
003 | GrATPDL | ||
005 | 20200110215549.0 | ||
008 | 141002s2013 u gre | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |
||
041 | 1 | _agre | |
245 | 1 | 0 | _aΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. |
260 |
_aΑΘΗΝΑ: _c2013. |
||
300 | _aΣελ.19, εικ.,30εκ: | ||
500 | _a-Καθηγητής:Κοντός Βασίλειος | ||
650 | 4 | _a__HACCP | |
650 | 4 | _a__ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ | |
650 | 4 | _a__ΑΡΧΕΣ HACCP | |
650 | 4 | _a__ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | |
650 | 4 | _a__ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ | |
650 | 4 | _a__ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ | |
650 | 4 | _a__ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | |
650 | 4 | _a__ΣΤΑΔΙΑ HACCP | |
650 | 4 | _aΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ | |
700 | 1 |
_aΖΑΦΕΙΡΗ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ. _4aut |
|
710 | 2 | _aΕ.Σ.Δ.Υ.-ΤΟΜΕΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ. | |
911 |
_a4770 _e20141002 _nΔΙΠ ΖΑΦ _p0 _q0 _r0 _s0 _oΔΙΠ ΖΑΦ _70 |
||
942 |
_2ddc _cBK _hΔΙΠ ΖΑΦ |
||
999 |
_c4673 _d4673 |