000 01356nam a2200313 u 4500
001 4204
003 GrATPDL
005 20200110215549.0
008 141002s2013 u gre
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
041 1 _agre
245 1 0 _aΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
260 _aΑΘΗΝΑ:
_c2013.
300 _aΣελ.19, εικ.,30εκ:
500 _a-Καθηγητής:Κοντός Βασίλειος
650 4 _a__HACCP
650 4 _a__ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
650 4 _a__ΑΡΧΕΣ HACCP
650 4 _a__ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
650 4 _a__ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
650 4 _a__ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
650 4 _a__ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
650 4 _a__ΣΤΑΔΙΑ HACCP
650 4 _aΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
700 1 _aΖΑΦΕΙΡΗ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ.
_4aut
710 2 _aΕ.Σ.Δ.Υ.-ΤΟΜΕΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ.
911 _a4770
_e20141002
_nΔΙΠ ΖΑΦ
_p0
_q0
_r0
_s0
_oΔΙΠ ΖΑΦ
_70
942 _2ddc
_cBK
_hΔΙΠ ΖΑΦ
999 _c4673
_d4673