000 | 01099nam a2200289 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 2470 | ||
003 | GrATPDL | ||
005 | 20200110215436.0 | ||
008 | 130912s2006 u gre | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |
||
041 | 1 | _agre | |
245 | 1 | 0 | _aΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-CATERING. |
260 |
_aΑΘΗΝΑ: _c2006. |
||
300 | _aπιν.,30 εκ.: | ||
500 | _a-Επιβλέπων:Κουτής Χ. -Περιέχει βιβλιογραφία | ||
650 | 4 | _aCATERING | |
650 | 4 | _aHACCP | |
650 | 4 | _aΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | |
650 | 4 | _aΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ | |
650 | 4 | _aΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ | |
650 | 4 | _aΤΡΟΦΙΜΑ | |
650 | 4 | _aΤΡΟΦΙΜΑ-HACCP | |
700 | 1 |
_aΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ. _4aut |
|
710 | 2 |
_aΕ.Σ.Δ.Υ.-Τ.Ε.Ι. _4edt |
|
911 |
_a2886 _e20130912 _nΔΙΠ ΤΡΥ _p0 _q0 _r0 _s0 _oΔΙΠ ΤΡΥ _70 |
||
942 |
_2ddc _cBK _hΔΙΠ ΤΡΥ |
||
999 |
_c2939 _d2939 |