000 01099nam a2200289 u 4500
001 2470
003 GrATPDL
005 20200110215436.0
008 130912s2006 u gre
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
041 1 _agre
245 1 0 _aΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-CATERING.
260 _aΑΘΗΝΑ:
_c2006.
300 _aπιν.,30 εκ.:
500 _a-Επιβλέπων:Κουτής Χ. -Περιέχει βιβλιογραφία
650 4 _aCATERING
650 4 _aHACCP
650 4 _aΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
650 4 _aΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
650 4 _aΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
650 4 _aΤΡΟΦΙΜΑ
650 4 _aΤΡΟΦΙΜΑ-HACCP
700 1 _aΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ.
_4aut
710 2 _aΕ.Σ.Δ.Υ.-Τ.Ε.Ι.
_4edt
911 _a2886
_e20130912
_nΔΙΠ ΤΡΥ
_p0
_q0
_r0
_s0
_oΔΙΠ ΤΡΥ
_70
942 _2ddc
_cBK
_hΔΙΠ ΤΡΥ
999 _c2939
_d2939