000 | 01734nam a2200337 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1681 | ||
003 | GR-PADA | ||
005 | 20231018140113.0 | ||
008 | 130912s1998 en af||e b i eng d | ||
020 | _a9282796787 | ||
040 |
_aGrATPDL _dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ _cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
||
041 | 0 | _aeng | |
082 | _a660.6 | ||
100 | 1 |
_aGofton, Leslie. _97017 _eΣυγγραφέας |
|
245 | 1 | 0 |
_aConsumer acceptability of biotechnology in relation to food products, with special reference to farmed fish / _cLeslie Gofton... [et al.]. |
260 |
_aLuxembourg : _bOffice for official publications of the European Communities, _c1998. |
||
300 |
_a86 σ. : _bεικ., πίν. ; _c30 εκ. |
||
490 | 0 | _aStudies | |
500 | _aΤίτλος εξωφύλλου: Studies on the socio-economic impact of biotechnology : consumer acceptability of biotechnology in relation to food products, with special reference to farmed fish. | ||
504 | _aΒιβλιογραφία: σ. [69]-71. | ||
650 | 0 |
_aΤροφή _xΒιοτεχνολογία. _96874 |
|
650 | 0 |
_aΙχθυοκαλλιέργεια. _97024 |
|
650 | 0 |
_aΒιοτεχνολογία _xΟικονομικές απόψεις. _97030 |
|
650 | 0 |
_aΒιοτεχνολογία _xΚοινωνικές απόψεις. _9582 |
|
650 | 0 |
_aFood _xBiotechnology. _96873 |
|
650 | 0 |
_aFish-culture. _97026 |
|
650 | 0 |
_aBiotechnology _xEconomic aspects. _97029 |
|
650 | 0 |
_aBiotechnology _xSocial aspects. _9581 |
|
710 | 1 |
_aEuropean Commission. _bDirectorate-General XII, Science, Research, and Development. _eΕπιμελητής _96959 |
|
942 |
_2ddc _cBK _h660.6 GOF |
||
999 |
_c2150 _d2150 |