000 01734nam a2200337 u 4500
001 1681
003 GR-PADA
005 20231018140113.0
008 130912s1998 en af||e b i eng d
020 _a9282796787
040 _aGrATPDL
_dΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
_cΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 0 _aeng
082 _a660.6
100 1 _aGofton, Leslie.
_97017
_eΣυγγραφέας
245 1 0 _aConsumer acceptability of biotechnology in relation to food products, with special reference to farmed fish /
_cLeslie Gofton... [et al.].
260 _aLuxembourg :
_bOffice for official publications of the European Communities,
_c1998.
300 _a86 σ. :
_bεικ., πίν. ;
_c30 εκ.
490 0 _aStudies
500 _aΤίτλος εξωφύλλου: Studies on the socio-economic impact of biotechnology : consumer acceptability of biotechnology in relation to food products, with special reference to farmed fish.
504 _aΒιβλιογραφία: σ. [69]-71.
650 0 _aΤροφή
_xΒιοτεχνολογία.
_96874
650 0 _aΙχθυοκαλλιέργεια.
_97024
650 0 _aΒιοτεχνολογία
_xΟικονομικές απόψεις.
_97030
650 0 _aΒιοτεχνολογία
_xΚοινωνικές απόψεις.
_9582
650 0 _aFood
_xBiotechnology.
_96873
650 0 _aFish-culture.
_97026
650 0 _aBiotechnology
_xEconomic aspects.
_97029
650 0 _aBiotechnology
_xSocial aspects.
_9581
710 1 _aEuropean Commission.
_bDirectorate-General XII, Science, Research, and Development.
_eΕπιμελητής
_96959
942 _2ddc
_cBK
_h660.6 GOF
999 _c2150
_d2150