TY - BOOK AU - Καλογρίδου - Βασιλειάδου,Δέσποινα ED - Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. TI - Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: γενικοί - ειδικοί SN - 9601208089 U1 - 664 PY - 1999/// CY - Θεσσαλονίκη PB - University Studio Press KW - Τροφή KW - Βιομηχανία και εμπόριο KW - Ποιοτικός έλεγχος KW - Υγιεινολογικές απόψεις KW - Food industry and trade KW - Quality control KW - Health aspects N1 - Βιβλιογραφία: σ. 213-214; Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου ER -