TY - BOOK AU - Lelieveld,H.L.M. AU - Holah,J.T. AU - Napper,D. AU - Κουτής,Χαρίλαος Κ. TI - Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων: βασικές αρχές και πρακτικές SN - 9789605835583 U1 - 664 PY - 2021/// CY - Αθήνα PB - Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου KW - Τροφή KW - Δίκαιο και νομοθεσία KW - Βιομηχανία και εμπόριο KW - Υγιεινολογικές απόψεις KW - Εξοπλισμός KW - Food law and legislation KW - Food industry and trade KW - Health aspects KW - Equipment and supplies N1 - Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice; Περιέχει βιβλιογραφίες; Ευρετήριο: σ. [585]-607 ER -