Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων : βασικές αρχές και πρακτικές /
H. L. M. Lelieveld, J. T. Holah , D. Napper ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Χαρίλαος Κ. Κουτής ; μεταφραστές Xαρίλαος Κ. Κουτής... [κ.ά.].
- 2η έκδ.
- Αθήνα : Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου, c2021.
- 607 σ. : εικ. (ορισμένες έγχρ.), πίν. ; 24 εκ.
Τίτλος πρωτοτύπου: Hygiene in food processing : principles and practice.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [585]-607.
9789605835583
Τροφή--Δίκαιο και νομοθεσία. Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Υγιεινολογικές απόψεις. Τροφή--Βιομηχανία και εμπόριο--Εξοπλισμός. Food law and legislation. Food industry and trade--Health aspects. Food industry and trade--Equipment and supplies.