TY - BOOK AU - Montville,Thomas J. AU - Matthews,Karl R. AU - Κολλιοπούλου,Άννα AU - Σπηλιώτης,Βασίλης AU - Γιαβάσης,Ιωάννης TI - Μικροβιολογία τροφίμων SN - 9789604117130 U1 - 664.001579 PY - 2010/// CY - Αθήνα PB - Εκδόσεις Ιων KW - Τροφή KW - Μικροβιολογία KW - Food KW - Microbiology N1 - Περιέχει γλωσσάρι; Περιέχει βιβλιογραφίες; Ευρετήριο: σ. [441]-445; Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο ER -