Montville, Thomas J.

Μικροβιολογία τροφίμων / Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης. - Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010. - 445 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.

Περιέχει γλωσσάρι.

Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [441]-445.

Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.

9789604117130


Τροφή--Μικροβιολογία.
Food--Microbiology

664.001579