Μικροβιολογία τροφίμων /
Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
- Αθήνα : Εκδόσεις Ιων, 2010.
- 445 σ. : εικ., πίν. ; 29 εκ.
Περιέχει γλωσσάρι.
Περιέχει βιβλιογραφίες. Ευρετήριο: σ. [441]-445.
Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.