TY - BOOK AU - ΜΠΡΕΝΤΑΝΟΥ,ΛΟΥΚΙΑ ED - Ε.Σ.Δ.Υ.-Τ.Ε.Ι. TI - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PY - 2006/// CY - ΑΘΗΝΑ KW - HACCP KW - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ KW - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ KW - ΖΕΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ KW - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KW - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ KW - ΤΡΟΦΙΜΑ KW - ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ KW - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-HACCP N1 - -Επιβλέπων Καθηγητής:Κουτής Χ. -Βιβλιογραφία:σ.203-208 ER -