MARC details
000 -LEADER |
fixed length control field |
03339nam a22002777a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
GR-PADA |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20231102111036.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9601208089 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
GrATPDL |
Transcribing agency |
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ |
Modifying agency |
ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ |
041 0# - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
eng |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα, |
Dates associated with a name |
1945- |
9 (RLIN) |
8020 |
Relator term |
Συγγραφέας |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : |
Remainder of title |
γενικοί - ειδικοί / |
Statement of responsibility, etc. |
Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
1η έκδ. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
Θεσσαλονίκη : |
Name of publisher, distributor, etc. |
University Studio Press, |
Date of publication, distribution, etc. |
1999. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
220 σ. ; |
Dimensions |
24 εκ. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
Βιβλιογραφία: σ. 213-214. |
505 8# - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Τροφή |
General subdivision |
Βιομηχανία και εμπόριο |
-- |
Ποιοτικός έλεγχος. |
9 (RLIN) |
7001 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Τροφή |
General subdivision |
Βιομηχανία και εμπόριο |
-- |
Υγιεινολογικές απόψεις. |
9 (RLIN) |
7019 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Food industry and trade |
General subdivision |
Quality control. |
9 (RLIN) |
7000 |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Food industry and trade |
General subdivision |
Health aspects. |
9 (RLIN) |
7018 |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. |
9 (RLIN) |
8022 |
Relator term |
Συνεργάτης |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Koha item type |
Books |
Classification part |
664 ΚΑΛ |