Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : (Record no. 6762)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 03339nam a22002777a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field GR-PADA
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231102111036.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 231102s1999 gr |||e b||| 000 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9601208089
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency GrATPDL
Transcribing agency ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
Modifying agency ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title eng
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Καλογρίδου - Βασιλειάδου, Δέσποινα,
Dates associated with a name 1945-
9 (RLIN) 8020
Relator term Συγγραφέας
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :
Remainder of title γενικοί - ειδικοί /
Statement of responsibility, etc. Δ. Καλογρίδου-Βασιλειάδου ; Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1η έκδ.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Θεσσαλονίκη :
Name of publisher, distributor, etc. University Studio Press,
Date of publication, distribution, etc. 1999.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 220 σ. ;
Dimensions 24 εκ.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Βιβλιογραφία: σ. 213-214.
505 8# - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προϊόντα ψύξης 20. Προϊόντα κατάψυξης 21. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προϊόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προϊόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προϊόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Τροφή
General subdivision Βιομηχανία και εμπόριο
-- Ποιοτικός έλεγχος.
9 (RLIN) 7001
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Τροφή
General subdivision Βιομηχανία και εμπόριο
-- Υγιεινολογικές απόψεις.
9 (RLIN) 7019
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Food industry and trade
General subdivision Quality control.
9 (RLIN) 7000
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Food industry and trade
General subdivision Health aspects.
9 (RLIN) 7018
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
9 (RLIN) 8022
Relator term Συνεργάτης
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Books
Classification part 664 ΚΑΛ
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification   Not For Loan ΠΑΔΑ ΠΑΔΑ 02/11/2023   664 ΚΑΛ 00007696 02/11/2023 1 02/11/2023 Books

Powered by Koha