Μικροβιολογία τροφίμων / (Record no. 6055)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02050nam a22003017a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230914122757.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 230801s2010 gr fa||g b||| 001 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789604117130
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency GrATPDL
Modifying agency ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Transcribing agency ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title gre
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.001579
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Montville, Thomas J.
Relator term Συγγραφέας
9 (RLIN) 3839
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Μικροβιολογία τροφίμων /
Statement of responsibility, etc. Thomas J. Montville and Karl R. Matthews ; μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου ; επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Αθήνα :
Name of publisher, distributor, etc. Εκδόσεις Ιων,
Date of publication, distribution, etc. 2010.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 445 σ. :
Other physical details εικ., πίν. ;
Dimensions 29 εκ.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Περιέχει γλωσσάρι.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Περιέχει βιβλιογραφίες.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Ευρετήριο: σ. [441]-445.
505 8# - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Πρόλογος -- Μέρος I: Βασικές αρχές της μικροβιολογίας τροφίμων -- Μέρος II: Gram-αρνητικά τροφογενή παθογόνα βακτήρια -- Μέρος III: Gram-θετικά παθογόνα βακτήρια που δημιουργούνται στα τρόφιμα -- Μέρος IV: Άλλα σημαντικά μικρόβια για τα τρόφιμα -- Μέρος V: Έλεγχος των μικροοργανισμών στα τρόφιμα -- Γλωσσάριο -- Ευρετήριο.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Τροφή
General subdivision Μικροβιολογία.
9 (RLIN) 2627
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Food
General subdivision Microbiology
9 (RLIN) 2626
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Matthews, Karl R.
9 (RLIN) 3840
Relator term Συγγραφέας
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Κολλιοπούλου, Άννα.
9 (RLIN) 3841
Relator term Μεταφραστής
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Σπηλιώτης, Βασίλης,
Dates associated with a name 1956-
9 (RLIN) 3842
Relator term Επιμελητής
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Γιαβάσης, Ιωάννης,
Dates associated with a name 1975-
9 (RLIN) 3843
Relator term Επιμελητής
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Books
Classification part 664.001579 MON
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type Public note
    Dewey Decimal Classification   Not For Loan ΠΑΔΑ ΠΑΔΑ 02/11/2021   664.001579 ΜΟΝ 00006302 02/11/2021 1 02/11/2021 Books Εύδοξος
    Dewey Decimal Classification     ΠΑΔΑ ΠΑΔΑ 20/12/2021   664.001579 ΜΟΝ 00006405 20/12/2021 2 20/12/2021 Books Εύδοξος
    Dewey Decimal Classification     ΠΑΔΑ ΠΑΔΑ 10/02/2022   664.001579 ΜΟΝ 00006448 10/02/2022 3 10/02/2022 Books Εύδοξος

Powered by Koha