ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. - ΑΘΗΝΑ: 2012. - σελ.157.,πιν.,εικ.30εκ.:

-Εποπτεύων:Κοντός Βασίλειος -Βιβλιογραφία:σελ.145-157


\
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Powered by Koha