ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
- ΑΘΗΝΑ: 2012.
- σελ.157.,πιν.,εικ.30εκ.:
-Εποπτεύων:Κοντός Βασίλειος -Βιβλιογραφία:σελ.145-157
\
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
-Εποπτεύων:Κοντός Βασίλειος -Βιβλιογραφία:σελ.145-157
\
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ