ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ (HACCP) ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (CATERING).
ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ (HACCP) ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (CATERING).
- ΑΘΗΝΑ: 2007.
- 113 σελ.,πιν.,30 εκ.:
-Επιβλέπουσα:Κονταρίνη Μ. -Βιβλιογραφία:σ.110-112
CATERING
HACCP
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-HACCP
-Επιβλέπουσα:Κονταρίνη Μ. -Βιβλιογραφία:σ.110-112
CATERING
HACCP
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ-HACCP